Kelas web design & html coding

November 13, 2006 at 10:53 pm (Kursus/Kelas, Pembangunan Web, Promosi, Web Design)

Assalamualaikum semua. Hari ni saya takde apa yang nak dibebelkan, cuma nak buat pengumuman tentang kelas web design & html coding untuk sesiapa yang berminat. Buat pengetahuan semua, kelas ini dilakukan secara online. Berikut adalah detailnya.

Tarikh bermula: 14.11.2006 (Kursus akan diadakan tiap ari Selasa)
Subjek : Adobe Illustrator & Simple html untuk web statik
Bayaran : RM50
Tutor : En. Alfirus Ahmad

Skop yang bakal diajarkan oleh En. Alfirus Ahmad ialah

  • Design web interface menggunakan Adobe Illustrator
  • Mengenali coding basic html

Kelas 4 (empat) kali, 1 (satu) minggu sekali. Server testing untuk kursus ini di sediakan. Selepas kursus, kalau ada yang masih kurang faham boleh terus rujuk kepada En Alfirus. Beliau tak kenakan caj tambahan.

Bayaran boleh di buat ke akaun Maybank beliau. Nama pemegang akaun: Alfirus Ahmad, Nombor akaun: 158033-145701. Sila inform beliau melalui email selepas pembayaran di lakukan.

Pada saya ini tawaran yang benar-benar menarik. Terlalu berpatutan harganya. Sampai bila nak suruh orang designkan web untuk kita? Silap-silap nanti kita pulak boleh designkan orang lain punya web.. 😉

Berminat? Sila hubungi En. Alfirus melalui email di – alfirus[@]gmail.com (sila buang ‘[]’) atau telefon +6019-5071231.

PEACE,

 

 

 

Mohd Aizad Zulkifli

GoldenCave dot net

Advertisements

7 Komen

  1. cikguonline said,

    menarik tu

  2. soulof99 said,

    Memang menarik. Kalo ade sesapa minat, terus je contact En Alfirus. Mana tau boleh join lagi, pasal ari ni pon dah 14hb. Mungkin beliau ambil untuk batch kedua pula ker…

  3. soulof99 said,

    Saya baru dapat info yang kelas ni ditunda sehingga 29-11-2006. Jadi masih ada masa untuk mereka yang berminat mendaftar. 🙂

  4. jaffrizaini said,

    sori kalo soalan saya ni tak relevan … tak biasa la kelas secara online ni. akceli, tiap hari selasa tu .. pukul berapa ? dan bukak web apa ?

  5. soulof99 said,

    Terima kasih en Jaffri. Memang relevan soalan tu. Saya pun sebenarnya kurang pasti waktunya. Kalau saudara berminat, boleh terus emailkan pertanyaan kepada en Alfirus.

    Tentang cara online ni pun saya kurang pasti caranya. Kemungkinan melalui email dan conference online seperti Yahoo messenger atau cara2 lain.

  6. starstreet said,

    ayooo murahnya… cam nak masuk gak…

  7. soulof99 said,

    Silakan am… bila lagi nak dapat peluang camni kan?

Comments are closed.

%d bloggers like this: