Anda tahu Google™ Adsense?

September 3, 2006 at 4:12 pm (Best Produk, Buat Duit, E-book Pilihan, Pay Per Click Program)

Agak lama juga saya tak membebel kat sini. Idea takde le. 😛 PTapi sekarang ni saya nak cerita skit tentang pengalaman saya dengan Google™ Adsense.

Saya mula mengenali Google™ Adsense ni baru lagi iaitu awal tahun 2006 ni. Sebelum ni tak tahu pula yang ianya boleh buat duit. Tapi bila tiba awal Julai 06 yang lepas saya terjumpa satu e-book panduan untuk Google™ Adsense ni. Saya pun terus cuba dapatkannya, dan terus juga apply akaun Google™ Adsense dan mula mempraktikkan sedikit demi sedikit panduan daripada e-book dalam bahasa ibunda ini. Alhamdulillah earning Google™ Adsense saya makin meningkat setiap hari.

Sekarang ni saya akan cuba mengaplikasikan semua panduan yang saya dapat daripada e-book ini untuk meningkatkan lagi pendapatan saya dengan Google™ Adsense ni.

Okelah kalau anda semua berminat untuk menambah cabang pendapatan anda, bolehlah dapatkan e-book panduan ini dari sini. Sekarang ni sudah sampai versi 3.0. Lebih banyak panduan tentang Google™ Adsense. Cara nak membina website / blog pun ada.

Klik di sini untuk menempah Panduan Raja Adsense: Rahsia Panduan Membuat Duit Dengan Google™ Adsense.

PEACE,

 

 

 

Mohd Aizad Zulkifli

GoldenCave dot net

Advertisements

4 Komen

  1. aku said,

    sebenarnya aku dah lama tinggal adsense.. nak tanya, skang ni dah ada feature ntuk buat link macam yang ko buat ke? ke ko hack sendiri ni..

    link yang aku maksudkan adalah seperti link pada paragraph ni:
    “Sekarang ni saya akan cuba mengaplikasikan semua panduan yang saya dapat daripada e-book ini untuk meningkatkan lagi pendapatan saya dengan Google™ Adsense ni.”

  2. soulof99 said,

    Loh.. kenapa tinggalkan adsense… ada yang tak kena ke bro..?

    Ttg link tu, den buat sendiri. Memang takde lagi feature tu. Text link yang biasa tu ade le.

  3. aku said,

    dipaksa tinggalkan.. dulu aku jahat.. kene ban 😦 tapi skang dah insaf, dah apply balik 🙂

  4. soulof99 said,

    Heh, tak jahat pon boleh kena ban. Baru ari ni acc den kena disable. Tgh merayu ni… huh… Kita tak jahat, orang lak buat jahat ngan kita… 😦

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: